lauantai 14. maaliskuuta 2015

We slip and slide, as we fall in love

Zira, Linkki ja Demi
Kevät! <3 Sitä onkin tässä kovin odoteltu saapuvaksi, ja nyt se on täällä...... ja blogipäivitykset jumittaa, as always.

Molempien koirien kanssa on jumppailtu hieman agiliitoa, Otolle tehty lähinnä takaakiertoja ja eteenmenoja. Ziran kanssa on väännetty jos jonkinlaista ohjausta maarimoilla ja viidellä kepillä. Yhä edelleen, vaikka mummeli täyttää huomenna jo 11 vuotta (apua!), se on kuin ferrari. Siinä saa tosissaan juosta, jos haluaa ehtiä itse mukaan ohjauksiin. Olen myös yrittänyt opetella ohjaamaan "väärältä puolelta", minulle luonnollisempaa on ohjata koiraa vasemmalla kädellä, mutta joihinkin kohtiin on vain huomattavasti helpompaa ottaa se oikealla kädellä ohjaaminen mukaan. Myös supermegavalssitreeniä on tehty, niin helppo liike joka osoittautui siinä hyvin haastavaksi, ohjaajalla ei vain riitä koordinaatio valssaamisen jälkeen heittää koiraa valssaamisen jälkeen esimerkiksi takaakiertoon. Ihan hyvää treeniä siihen, että ajatus pysyy myös vauhdissa mukana - sekä koiralla että ohjaajalla :D

Eilen käytiin taas Hämeenlinnassa, mukaan lähti vain Zirbeloinen, joka muistutti taas helppoudestaan. On niin kivaa, kun koiran voi huoletta kuskata mihin vain, eikä se reagoi ympärillä hyrräävään ihmismassaan mitenkään. 11.30 oli sovittuna tokotreenit Sussun ja Linkin sekä Jassun ja Demin kanssa. Zirbe ei oikeastaan tehnyt suoranaisesti MITÄÄN, vain muutamaan otteeseen oikea-vasen-erottelua kahdella kapulalla. Oikeastaan muuten mummo teki oikein kivasti töitä, kerran se unohti mitä oli tekemässä ja kerran yritti kuskata kapulan Sussulle. Treenien jälkeen miitattiin pikaisesti Nelli-cavalier keskustassa, Olin tosi ylpeä siitä, että mummo osasi käyttäytyä siivosti myös vähän aremman kaverin kanssa. Treeneissä se ei ollut kovin innoissaan teinikaksikosta, joista varsinkin Linkki olisi mielellään mummoa leikittänyt.

Täytyy ilmeisesti vähän kunnostautua, ja käydä tällä porukalla useamminkin treenailemassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti