sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Menoa ja meininkiä

Taas on blogin kirjottaminen vähän unohtunut.............

Helatorstaina (29.5.) sekä Bettinan että Monikan belgijengi kokoontui meille rallittelemaan. Paikalla oli 4 ja ½ belgiä, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli ihan riittämiin! Riehutiimissä oli mukana Ziran lisäksi Bettinan pojat Rudi ja Tedi, sekä Monikan tervutyttö Leia sekä belgi-shelttimix Alma. Päivä oli mukava ja kuvatulva valtaisa :D Oli hyvin rauhallisia pelkejä parin tunnin riehumisen jälkeen ;)

Koko jengi koossa
Sirbulla on ollu nyt vähän vapaapäiviä kun itse vietin viikon Laplandissa ja haukku makasi kotona tylsistyneenä. Nyt pari päivää kotiutumisen jälkeen ollaan purettu virtaa juoksemalla fillarin vieressä ja käymällä tokoilemalla! Tänään käytiin tokoilemassa ja uimassa Susan ja Harmin kanssa. Kirppu teki tiiviin ja lyhyen setin liikkeitä.

Paikkis - jumantsuika. Pelki nousi ehkä 20sek jälkeen istumaan. Siinä se könötti pätevästi kun kävin vapauttamassa sen häiriöksi Hartsalle. Tehtiin heti paikkiksen jälkeen liikkeet ja pelkin vire oli tosi kiva.

Seuruu - ihan jees. Vire oli jees ja jaksoi keskittyä duunin tekemiseen hyvin. Perusasennot tietty taas tapansa mukaan könötti ja pönötti, ellen korjannut. Suorasta perusasennosta kehu. Pallopalkka.

Jäävät - seisominen on tosi hyvä nykyään! Ei (tietääkseni ainakaan :D) steppaa eikä jatka matkaa. Ei olla tehty vähään aikaan kokeenomaisena ollenkaan, pallo lentää vapautuksena kun koira pysähtyy käskystä. Maahanmeno on taas ihan kamala! Ekalla käskyllä jää yleensä joko ihan rehellisesti istumaan tai sitten puoli-istuvaan asentoon, kyynärät apauttiarallaa 15cm ilmassa. Tokalla, pitkällä ja painokkaalla "maaaaaHAN"-käskyllä menee yleensä loppuun saakka. Murh.

Nouto - yrittää varastaa! Johdonmukaisella kieltämisellä on harventanut pöllöilyä ja varastamista, mut edelleen tiukka etukeno kun näkee että kapula lentää. Noutaa tosi kivasti ja innokkaasti :) Saatiin Susalta jopa kehuja siitä flow-tilasta millä Zibbe tekee töitä ;) kivaa!

Treenien jälkeen käytiin vielä Maskussa pulikoimassa, Zira ja Hartsa sai juosta hiekkarannalla. Oli muuten kivan hiekkasia ja märkiä koiria :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti