lauantai 4. tammikuuta 2014

Treenisuunnitelmia

Onnistumisia 2013 ja tavoitteita 2014-postauksen lukeminen innosti taas pohtimaan omia treenisuunnitelmia tälle vuodelle. Meidän ensimmäinen tavoite oli saada tokohyppy kasaan. Miten? Siinä onkin se ikuisuuskysymys. Ollaan kokeiltu targettia, tuplakäskyä, yritetty sijoittaa apuohjaaja niin ettei lähtis kiertämään.. Silti se menee! Argh. Pohdin että pitäis rakentaa koko käsky ja liikkeen mielentila alusta, jotta se rupeis toimimaan. Ottaa päähän kun parhaimmillaan koira nollaa liikkeen. Onhan se hauskaa kun on hauskaa, mutta ne tuomarin sarkastiset "koiran liikkeiden pitäis olla valmiit ennen kun sen tuo kokeeseen"-kommentit ei mieltä lämmitä, kun koira rallattelee hypyn miten itse mielii.

Aktiivista tokoilua ei olla ehditty harrastamaan, mutta jos nyt ottais itseään niskasta kiinni. Asetinkin itselleni tavoitteen: 15min tokoilua per päivä 6kk ajan. Vartti nyt löytyy vaikka kuinka täyteen ahdetusta päiväohjelmasta, eikä tule treenattua liian kauan tiettyä asiaa. Haastan myös kaikki toko-ongelmien (ja miksei muidenkin treeniongelmien) kanssa painivat lukijat samaan ;)

Oton kanssa ollaan pääasiassa väännetty ja käännetty perusasentoa ja kontaktia. Joskus onnistuu, joskus ei - riippuu pitkälti päivästä. Ja siitä onko korvat päässä vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti