sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Talvitunnelmissa

Täällä Varsinais-Suomessakin maa sai ylleen valkean lumiverhon. Koirien mutapainien, kuraisten tassujen ja tihkusateen tilalle astuivat liukkaat tiet, palelevat sormet ja vieno lumisade. Vaan me uhmattiin kylmyyttä ja lumisadetta, verhouduttiin toppatakkeihin, hanskoihin ja pipoihin - ja lähdettiin pitkälle lenkille. Valitettavasti tuo reitti on sen verran vilkkaasti liikennöity ettei siinä oikein uskalla pitää koiria irti. Niinpä ne pääsivät nauttimaan maisemista vain narun nokassa, kuitenkin kotipihassa alkoi kunnon lumirundi, ja nyt täällä makaa kaksi hyvin väsynyttä koiraa.Tokotreenitkin ovat kantaneet jonkinnäköistä hedelmää!

Maanantai: Maanantaina kuvattiin temppuvideo (jota en vieläkään ole saanut editoitua, laiska mä) ja tehtiin ihan vaan perusasentoa, palkka siitä kun tuli suoraan perusasentoon.

Tiistai: Tiistaina tehtiin kakeja, sisällä ja ulkona. Hyi kun oli kylmää ja inhottavaa ulkona belgin mielestä, eihän kuraiseen maahan vain voi mennä makaamaan. Sisällä onnistui heti paremmin.

Keskiviikko: Keskiviikkona lähinnä temppuiltiin, mutta otettiin väliin aina vähän seuruuta.

Torstai: torstaina noudettiin! Ja tähän taisi vierähtää enemmän kun vartti, koska belgi oli selkeästi unohtanut sen kapulahomman täysin. Kävi kyllä tökkimässä ja vieritteli kapulaa tassuin, mutta ei noutanut. Lopulta palkka siitä kun nosti kapulan maasta ja treenit loppu.

Perjantai: Ei tehty mitään, koska oltiin 8-22 reissussa

La-su ollaan pidetty kans vähän vapaata, paha mä ;p puolustaudun sillä että eilenkin oli kirus päivä, tänään vois keksiä jotain pientä illemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti