torstai 20. elokuuta 2015

I'm taking over my body, back in control

Me ollaan taas elelty ihan tavallista arkea, joskin koirat on olleet oikeasti täyslomalla jopa lenkkeilystä. Onnea on iso piha, jossa ne saa temmeltää päivät perheen menossa mukana.

Anyways, Sirpeliini kävi tuossa muutama päivä takaperin Tanjalla hierottavana. En oikein enää muista mitä sieltä löytyi, mutta käsittääkseni ainakin kaula/niska-akseli oli aika jumissa. Selkäkään ei taida olla enää entisensä, jäykempiä kohtia löytyi lapojen välistä ja ristiselästä, joiden voisi olettaa pitävän sisällään esimerkiksi spondarimuutoksia, varmaksi ei voi kukaan sanoa. Tän tunnin kestäneen käsittelyn jälkeen mummokoira oli aivan eri hurtta, se olisi mielellään hyppinyt tasajalkaa. Lenkilläkin olen kiinnittänyt huomiota siihen, että liike on selkeästi rennompaa ja takajalkojen liikekin on muuttunut ravissa "tikityksestä" rennoksi ja pitkäksi. Tanjalle suurkiitos mummon pahimpien kremppojen korjaamisesta <3
Rakkauskaksikko, Vivacissimo ja Zira <3

Tämän lisäksi Zira on kunnostautunut tallikoirana, se on pariin otteeseen päässyt mukaan heppailemaan. Vielä olisi opiskeltavaa siinä, ettei hevosen jalkoihin saa juosta. Eikä niille sais murista tai haukkua. Olisi mukava päästä ottamaan Zira mukaan maastolenkeille hevosen kanssa ilman pelkoa että se rynnii jalkoihin tai alkaa jahdata heppaa. Näkee että Zira kuitenkin ihan tykkää hepoista, vaikka ne vielä isolta kooltaan jännittääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti