keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

nothing.

Saatte nyt kuvituskuvina hyyyyvin vanhaa insta-settiä.
Yllätys yllätys, me ei taaskaan olla tehty oikeasti yhtään mitään. Ollaan vaan oltu, ihmetelty ja nautiskeltu kesästä. Tai on koirat puuhastelleet jotain pieniä temppuhetkiä ja aktivointileluja, mutta enimmäkseen keskittyneet makoilemaan sohvalla ja syömään. Eilen kyllä yritin etäisesti aktivoitua belgin kanssa, ajoin sille jäljen ja tein pienet lyhyet tottistelut. No, kannattiko? Ei.

Jäljellä Zira oli ihan pihalla, ei hajuakaan kuusta eikä maasta. Eikä varsinkaan siitä, että jotain jälkeä olisi pitänyt ajaa... Ei voi syyttää edes jäljen haastavuutta, sillä se oli hyvin suoraviivainen ja ruokaa oli joka askeleella, eli lähes seisova pöytä katettu belgille peltoon. Mutta ei kun ei, ei irronnut yhtään. Kun oltiin muutama hyvä askel saatu jäljestettyä, päätin antaa laiskuudelle (ja palelemiselle) luovutusvoiton ja lähdettiin hakemaan loppupalkka ja pihalle tottistelemaan. Edelleen mummo oli ihan eri kiertoradalla kun ohjaaja, perusasentoja se tarjosi vinosti eteen ja seuruista se tippui ihan heti. Kuitenkin pakko sanoa, että muutaman sekuntin mittaisia pk-seuruita se vilautteli niinä hetkinä kun mahduttiin samaan kuplaan. Oikein hienoa, nättiä ja ennen kaikkea suoraa ja innokasta seuruuta löytyi, kun vähän kaiveli. Siihen me sitten lopetettiinkin, ei rassattu kummankaan hermoja yhtään enempää :D

Koko kesälle ei ole oikeastaan mitään kummempia suunnitelmia, pitäisi ehkä jotain mätsäriä tai kimppatreenejä katsella jossain kohtaa, kun saisi aikaiseksi siirtyä ihmisten ilmoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti