lauantai 20. joulukuuta 2014

Roadtrip to Tampere

Eräänä kauniina perjantaina pakattiin pieni urhea belgialainen, muutama kassi ja kamera autoon. Auton nokka starttasi kohti Tamperetta, moikkaamaan Elisaa. Ensin tehtiin pieni mutka Kalevassa ja käytiin Zibirin kanssa Santulla hyvin pikaisesti. Perjantai meni hyvinkin rauhallisissa merkeissä, lähinnä makoillen, höpötellen ja lenkkeillen. Tai, käytiin me ottamassa yhdessä puistossa nopeat tottikset. Ilmeisesti matkasta väsähtänyt koiraparka oli aivan jossain muussa ulottuvuudessa eikä mikään oikeen sujunut niin kun Strömsössä.. Treenilöiden jälkeen suunnattiin vielä kauppaan. Tai Elisa suuntasi, Sirppa sai leikkiä upeaa cityhauvaa odottamalla kaupan edessä. Ei se jaksanut edes pöhistä muille kulkijoille, vaikka pimeää ja muuten jännää olikin.

Tänään oli kuitenkin belgianhaiveneläimellä  aivan toinen ääni kellossa, kun suunnattiin uimahallinpuistoon treenaamaan Annun ja Ginin kanssa. Pienen eksymisprosessin (...) jälkeen päästiin kuitenkin tositoimiin. alkuun Gini sai ottaa tottiksia ja allekirjoittanut heilui lähinnä kameran takana. Zirbe teki semilyhyet treenit, lähinnä muisteltiin noutoa ja vähän seuruuta. Muun treenin päätteeksi Kippura pääsi vielä kokeilemaan vähän tokoilua Annun kanssa. Oikein pätevänä oli pieni haukku.

Treenien jälkeen käytiin heittämässä kamera Elisalle ja kipaistiin Wuf.fiin ostamaan Kirpulle ruokaa. Puolen tunnin ihmettelyn jälkeen nappasin tassukansalaiselle Chewiesin strutsinlihasäilykkeen ja puristeluun viihdykkeeksi. Nyt on melko väsynyt koirareppana sohvannurkassa, luu sopivalla etäisyydellä yllättävää pikkunälkää varten.

 Kuvia ilmestyy blogiin, kunhan saan ne käsiteltyä. Kuvituskuvana pelki citykoirana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti