torstai 27. maaliskuuta 2014

Otto-päivitys

Jos joku on mahdollisesti vaihtanut oman (melkein)tottelevaisen schipperkensä meidän Ottoon ja tahtoo omansa takaisin, on hyvä hetki infota siitä.

Tokokenttien tuleva valtias ja ydinluiden kiistaton kuningas Otto von Pörhönen on yllättäen suorittanut korviensa asennuksen loppuun. Siitä tuli yhdessä  kahdessa yössä todella pätevä tokokoira, ainakin silloin kun ohjaajalla sattuu olemaan jotain mitä se haluaa. Lisäksi ennen ääreisnirsosta laivakoirasta on kuoriutunut ahne pieni porsas, joka kerjää pöydästä, varastaa ruokaa ja yrittää syödä kaverinkin ruoat. Nykyään se on Zira joka joutuu suojelemaan ruokakuppiaan.. :D

Oton kanssa ollaan paneuduttu pääasiassa "pentujuttuihin", treenattu perusasentoa, parin askelen seuruuta, maahanmenoa jne. Pikkumusta on osoittanut yllättävää pätevyyttä näiden asioiden suhteen, sillä se tarjoaa niitä jo oma-aloitteisesti. Pihalle ei vielä treenissä olla siirrytty, koska Oton kohdalla se ei vaan toimi. Haluan ensin opettaa asiat sille kunnolla jotta tiedän että se osaa ne, ja vaatia vasta sitten keskittymistä ulkona. Ulkona Oton kanssa keskustellaan tulevaisuudessa lähinnä luoksetulosta ja sen ehdottomuudesta, sillä ulos asti pikkupiskin korvien asennus ei ole vielä levinnyt.

Jos tätä tahtia jatkuu, meillä on kesällä 2015 ALO-liikkeet hanskassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti