sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Haunisissa treenaamassa

Käytiin tänään Tanjan kanssa Haunisissa treenaamassa molempien koirien kanssa. Otto sai temppuilla lähinnä perusasentoa, kontaktia ja maahanmenoja ja keskittymistä.

Ziran kanssa alotettiin setti muutamalla hypyllä. Just kun pääsin kiroomasta että hyppy on (edelleen) ihan hajalla, pelki päätti pamauttaa muutamat täydelliset hypyt näyttääkseen vaan että kyllä se osaa! Ehkä se oli hetkellinen mielenhäiriö, vai oisko asian jankkaaminen alkanu tuottaa tulosta? Jatkettiin settiä toisella kentällä häiriköitynä, tehtiin muutama seuraamispätkä, tykkäsin pelkin vireestä tosi paljon! Teki hyvällä fiiliksellä ja kesti toistoja alkamatta tarjota mitä ihmeellisimpiä asioita. Otettiin väliin myös muutama askel-perusasento-askel-perusasento-pätkä, jotta sain palkata suorista perusasennoista. Loppuun vielä kaks luoksetuloa, ensin läpijuoksuna ja sitte stopilla. Ehdottoman tyytyväinen pieneen harmaanassuuni, treeneistä jäi hyvä fiilis.

Eilen tehtiin pihalla kevyttä tokoa, hömppäiltiin vähän jääviä ja noutoa. Päätin vielä kokeilla hyppynoutoa belgillä, ja sehän oli kuin vanha tekijä. Ei tule siis tuottamaan ongelmia vaikka sinne voivoihinkin vielä eksyttäisiin. Älyttömän pätevät tokokoirat mulla :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti