tiistai 24. joulukuuta 2013

Koirien joulu

Heitetään heti alkuun kysymys: miten lukijoiden koirat viettävät joulua, jos viettävät?

Meillä on perinteenä että pukki on tuonut kuusen alle myös koirille pienet paketit, sisältäen herkkuja, leluja ynnä muuta mieleistä koirille. Viime vuonna Zira sai herkkuja ja pinkin vinkuvan possun, molemmat lahjat olivat pienen belgin mielestä RRRRRIEMASTUTTAVIA. Tänäkin vuonna pukki hemmotteli koiria varsin mieleisen tuntuisilla lahjoilla.

Ziran paketista paljastui sääriluu ja punainen medi-kokoinen Kong, Oton paketista löytyi Little&Bigger vinkuva apina. Meillä koirat yleensä viettävätkin joulua paketista löytyneitä herkkuja maistellen ja rustoluita jäystäen. Meillä on pakastimen vakiovarusteena Oscarin rustoluita, 2kg pussi. Sieltä on hyvä antaa silloin tällöin koirille järsittävää. Luiden suhteen olen Ziran kanssa melko varovainen, sillä se on hyvin vahvaleukainen ja erittäin ahne, joten pelkään jatkuvasti sen lohkovan teräviä luunsiruja irti luista. Otto taas on niin nirso, että se lähinnä järsii luuta ja jättää sen sitten kaverin herkuteltavaksi.
Meillä koirilla ei ole laisinkaan lupaa kerjätä joulupöydästä (arkisin koirat yleensä kyttäävät pöydän alla tippuvia murusia..), vaan koirat ovat pääasiassa koiraportin takana tai vaihtoehtoisesti olohuoneessa. 

1 kommentti:

  1. Meillä ei pahemmin joulua juhlittu, mutta koirat saivat löhöpäivän ja kuivattuja peuranluita syötäväksi. :3

    VastaaPoista