sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Aina vaan ei mee ihan putkeen

Tänään käytiin siis pyörähtämässä tokokokeissa, kotiintuomisina kolmonen. En edes uskalla katsoa kokonaispistemäärää... Ziralla ei tosiaan ollut ihan mikään paras päivä. Seuraaminen oli tuomarin mielestä "liian tiivistä" (!!).

Paikkamakuu 0 - siis mitä, nolla? Ziraa ahdisti kun muut koirat nousi, oli noussut seisomaan, ottanut kaksi askelta eteenpäin ja mennyt istumaan.
Seuraaminen taluttimetta 8 - tuomarin mielestä vinot peruasennot ja liian tiivistä seuraamista
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5 - en tiedä mistä rokotti tässä.
Luoksetulo 5 - Jatkoi kaksi metriä matkaa seiso-käskyn jälkeen ja vierelle tultuaan bongasi jonkun maahan pudonneen nakinpalasen ja kävi nappaamassa sen ennen kuin tuli perusasentoon.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7 - jatkoi muutaman askelen matkaa ennen kuin pysähtyi.
Nouto 8,5 - palautti ravilla
Kaukot  8,5 - nousi istumaan vasta toisella käskyllä ja hitaat maahanmenot
Estehyppy 0 - kiersi taas esteen.

Kokonaisuutena itse tykkäsin Ziran tottiksesta tosi paljon, seuraaminen oli vietikästä eikä alkanut "laamailla" missään vaiheessa. Kierrokset pysyi hyvin ja pää pysyi kasassa, teki liikkeet iloisesti ja oli koko ajan tarkkana. Oli kuulemma luokan "iloisin koira" kun kävi yksilöliikkeiden jälkeen nuolemassa tuomarin käsiä ja heilutti koko ajan häntää :')  Tuomari nyt vaan ei tykännyt hyvässä vireessä tehdystä tottiksesta, antoi paremmat pisteet "rauhallisemmille" koirille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti