sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tähtihetket vuonna 2012 ja tavoitteet vuodelle 2013 Aloitetaan nyt vaikka niistä tähtihetkistä. Ehdottomasti paras oli Ziran AVO1-tulos, joka saavutettiin TKK:n piirinmestaruuksissa. Me ei lähdetty hakemaan piirinmestaruuskultaa, me mentiin hakemaan se ensimmäinen ykköstulos ennen TK2-koulutustunnusta, ja se me saatiin. Mission complete, tästä on hyvä jatkaa. Toinen taisi olla RM-toko, vaikka kolmostulos sieltä napsahtikin, eikä suoritus ollut missään määrin kovin loistava. Suoritus oli kuitenkin ehkä meidän hyväntuulisin toko ikinä, vaikka puskaan menkin! Ohjaajakin oppi nauramaan virheille,  jotka on välttämättömiä tässäkin lajissa. Oli hienoa päästä sinne kilpailemaan, toiset viralliset tokokisat Ziran kanssa. Kolmanneksi paras ehkä se noudon oppiminen, meidän ikuisuusprojekti saatiin vihdoin päätökseen. Se oppi, vaikka multa meinaskin loppua keinot ja kärsivällisyys kesken, kun vähän väliä otettiin kunnon takapakkia. Nyt kuuluu jokatapauksessa Sippuran lempiliikkeisiin, kapula on paras! Myös monta muuta hienoa hetkeä tänä vuonna vietettiin, kaikki onnistumiset ja hauskat treenit lukeutuu tänne myös. Kiitos etenkin Sussulle, jonka kanssa pääsee treenaamaan usein, vaikka puolet treeneistä meneekin aina koiran analysoimiseen ;)

Tavoitteet vuodelle 2013

- BH-koe läpi
-  TK2 (tai ainakin toinen AVO1)
- agiepikset

Meillä on melko rennot tavoitteet seuraavalle vuodelle, mutta koska mulla on keväällä toivon mukaan(!) myös toinen koirien tavoille opetettava eläin, ei me tän suurempia treenitavoitteita oteta. Ziran agilityura me aletaan varmaan ensi vuoden puolella taputella loppuunsa, sillä koirahan täyttää maaliskuun puolivälissä jo yhdeksän vuotta (niin että mitä? Onko toi karvalaama ollu mulla muka jo melkein kaks vuotta!?) niin vältytään suuremmilta terveysongelmilta. 

Me toivotetaan Ziran kanssa teille oikein hyvää ja onnistumistentäyteistä uutta vuotta 2013 ja keskitytään joulun viettoon!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa Jenni kun Sippura on saanut noin hyvä kodin sun luona <3

    VastaaPoista