keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Lämpö+ toko = ♥

Plääh. Edellisestä onkin sitten aika pitkä aika mutta täältä tulee reportaasi.

Ollaan oltu aika "rennosti" pari viikkoa. Vähän pihatottiksia, lelupalkkausta, aksaa jne.

  • Eteenmenoa harjoiteltiin kanssa. Menee tosi hyvin, kun laitan linjan toiseen päähän muovipussin jossa on makupaloja. (Ollaan kokeiltu ilmankin, mut se hukkaa ne namit ruohoon D: )
  • Perustokoiluja, istu, maahan, taakse, maahan, taakse, taakse... plus noutoa ♥ Se hakee jo ♥ Oon ottanu suuhunottokäskyks "kiinni" koska sitä se eniten tottelee :)
  • Agilityä TKK:lla, eilisen treenit vaan jäi välistä koska äitillä oli huono työvuoro. Mut näillä näkymin ainoo kerta joka jää väliin on kevätjuhlapäivän kerta, koska se on tiistai :( Sain aksailuun paljon neuvoja ja vinkkejä, sekä heti antikritiikiksi haluan sanoa että ope oli erittäin mukava :) (+ oltiin ainoo maxi-koira)
  • Mietin just 22.5. Hml Kennelkerhon mätsäriä, sekä isona ehkänä huomenna jonkun eläinsuojeluliiton järjestämää mätsistä täällä ihan lähellä. Sais ainakin itelle kisakokemusta, vaikka Ziralle noi tilanteet onkin ihan tuttu juttu :)
  • Plusplusplus joku päivä mennään ehkä Tainan ja Äijä-cairnin kanssa treenaa pirtin kentälle.
Juu-u, paljon touhua, vähän aikaa... onneks kohta on kesäloma ♥ Zira muuten korkkas uintikauden Liedossa molahtamalla ojaan Luksun perässä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti