sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Tokoilua ja kyläilyä

Huhhuh, tulisipa kevät jo! Koira (ilmeisesti) tykkää lumesta - se hyppii lumipallojen perään ihan onnessaan, ja tekee sukelluksia saadakseen ne kiinni. Voisi ottaa kuvia Ziran talviulkoilusta, mutta kameran muistikortti on rikki :( Ollaan alettu pikkuhiljaa opettamaan tolle karvanaamalle noutoa. Hypyn opettelemisessa ei sen kummempia ole, siihen vain pitää saada nouto mukaan. Harjoiteltu ollaan nakkien ja naksuttimen voimalla. Käskynä on ollut noutoon lähdöstä "hae!" ja pitämisessä "pidä", ja luovutuksessa "kiitos." Nakkien avulla toi hyppis varmaan seinille jos pyydettäis. Mutta ei olla kokeiltu ;)

Kyläilty ollaan kovasti, ensin papalla. Siellä Zira ihastui pappaan ikihyviksi ja oli rapsuteltavana pitkän aikaa. Siitä jatkettiin Hämeenlinnaan Terolle ja Kirsille (eli äidin veljelle ja sen vaimolle) ja siinä pihassa ihastelivat tyttöstä. Sisälle asti ei Ziraa viety, vaan jätettiin autoon, koska niiden toinen mitteli ei kovin tykkää belgeistä :( Seuraavana päivänä käveltiin sitten koulukaverillemme Pontukselle. Siellä Zira oli pihassa vapaana, tosin heidän Olga-lapparinsa ei tainnut hirveästi tykätä, oli tarhassa ja haukkui koko ajan. Pontus ja hänen kaksi pikkusiskoaan Hilja ja Ulla lähtivät saattamaan meitä, ja laitettiin Zira hihnalla kiinni potkukelkan tankoon ja laskettiin mäkeä. Siinä se jolkotteli vieressä.

Kirsiltä ja Terolta saatiin namipussi (KIITOS, testattiin toimivaksi :D) ja iso pussi siannahkarullia, Karvanaama tykkää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti